LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Dela

HBO har släppt en första teaser för Dennis Kellys kommande miniserie “The Third Day“, i vilken vi ser Jude Law och Naomie Harris. Detta är Laws senaste samarbete med streamingtjänsten, då de tidigare samarbetat på “The Young Pope” och nu senast “The New Pope“, vilken sände sitt sista avsnitt förra månaden. Den nya serien kommer att få premiär den 11:e maj. Du kan se trailern här ovanför!

The Third Day” är uppdelad i två delar: “Sommar” och “Vinter”. I “Sommar”, besöker en man en mystisk ö utanför den Brittiska kusten och upptäcker en grupp av boende som tänker bevara deras hem till vilket pris som helst. I den andra delen “Vinter”, dyker en eventen främling upp på ön i jakt på svar — men orsakar istället en strid som kommer att avgöra dess öde.

I miniserien ser vi Jude Law (“The New Pope”, “The Talented Mr. Ripley”) som Sam, Naomie Harris (“Moonlight”) som Helen, Katherine Waterston (“Fantastiska vidunder och var man hittar dem”) som Jess, och Freya Allan (“The Witcher”) som Kail. Vi kommer även kunna se Emily Watson (“Chernobyl”), Paddy Considine (“Hot Fuzz”, “The Outsider”) och John Dagleish.

The Third Day” är skriven och exekutive producerad av Dennis Kelly, som tidigare jobbat med Jude Law på filmen “Black Sea” 2014. Serien är regisserad av Marc Munden och Philippa Lowthorpe med Kit de Wall och Dean O’Loughlin som manusförfattare. Serien är exekutive producerad av Barrett, Kelly, Dede Gardner och Jeremy Kleiner.

Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *