LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

The Way Back (2020) Recension

Dela
Nu är inte basket något jag intresserar mig för. På så sätt så kan man tycka att en film som denna inte har mycket att ge mig. Men trotts att filmen har en hel del problem med sitt manus och tempo, så är den intressant att se. Och det är helt och hållet Ben Affleck som lyckas göra denna film njutbar. Han lyckas skapa en intressant karaktär som verkligen strider med sig själv och sina inre demoner. Det tar inte lång tid innan man känner med honom och vill att han ska hitta en ljusning i sitt liv.

Originaltitel: The Way Back Språk: Engelska Genre: Drama, Sport Regi: Gavin O’Connor Manus: Gavin O’Connor, Brad Ingelsby Skådespelare: Ben Affleck, Al Madrigal, Janina Gavankar, Michaela Watkins, Brandon Wilson, Will Ropp, Fernando Luis Vega, Charles Lott Jr., Melvin Gregg, Ben Irving, Jeremy Radin, John Aylward, Da’Vinchi, Matthew Glave, Nico David Premiärår: 2020 Speltid: 1h 48min Bolag: Warner Bros.


Länkar: The Way Back hos IMDB


Köp filmen hos:

Bra!
7

Totalbetyg

7.0
Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *