LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Collateral Damage (2002) Recension

Dela
Två år efter “The 6th Day” kommer ännu ett lågvattenmärke för Arnold, “Collateral Damage“. Det var bara “Terminator 3” kvar innan han sadlade om och blev politiker. Inte undra på det då hans karriär sjunkit som en sten.

Här känns det som Arnold ville vara mer allvarlig och medverkade i en film med ett allvarligt tema, terrorism. Detta är inte den glättiga sortens film vi är vana att se honom i och det är också filmens stora brist. Detta passar inte honom och en allvarlig Arnold leder till en tråkig film. Detta är en segdragen historia där nästan inget händer. Man bjuder på några actionscener men det är alldeles för få. Slutet är också väldigt platt och hela filmen rundas av på ett dåligt sätt. Det som saknas mest är Arnolds humor. För här har vi en film helt utan oneliners och det känns totalt fel när det kommer till Arnold.

Det enda roliga i denna film är all dess ologiska inslag. Men det är till och med långt mellan dem. Arnold är med i denna film och det är dess enda tillgång. Har du inte sett den kan du lätt hoppa över den.

Originaltitel: Collateral Damage Språk: Engelska Genre: Action, Drama, Thriller Regi: Andrew Davis Manus: David Griffiths, Peter Griffiths Skådespelare: Arnold Schwarzenegger, John Leguizamo, Francesca Neri, Elias Koteas, Cliff Curtis, John Leguizamo, John Turturro, Jsu Garcia, Tyler Posey, Michael Milhoan, Rick Worthy, Raymond Cruz, Lindsay Frost, Ethan Dampf, Jorge Zepeda, Miguel Sandoval Premiärår: 2002 Speltid: 1h 48min Bolag: Sandrew Metronome Biopremiär: 14 juni 2002 DVD-premiär: 16 oktober 2002 Blu-ray-premiär: 17 juni 2009 Digitalpremiär: 25 november 2010


Länkar: Collateral Damage hos IMDB


Köp filmen hos:

Medelmåttig
5

Totalbetyg

5.0
Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *