LADDAR

Sök på Filmparadiset.se

Raw Deal (1986) Recension

Dela

Kanske inte en av Arnolds mest omtalade och mest minnesvärda filmer, men otroligt rolig att se. Överlag är detta ganska standard och vore det inte för Arnold, Robert Davi och Ed Lauter fanns inte mycket att hämta här. Det är dom som gör filmen sevärd. Utan dem skulle det hela krascha ganska fort. Manuset och dess dialog är åt det lökiga hållet men här finns en hel del klassiska repliker som får en att skratta högt. En av dessa är när Arnold säger åt sin fru att hon inte skall dricka och baka samtidigt.

Nej detta är en film enbart gjord för dess actionscener och en muskelstinn Arnold. Och som sådan är den otroligt underhållande!


Originaltitel: Raw Deal
Språk: Engelska
Genre: Action, Brott, Thriller
Regi: John Irvin
Manus: Gary DeVore , Norman Wexler
Skådespelare: Arnold Schwarzenegger, Kathryn Harrold, Sam Wanamaker, Paul Shenar, Robert Davi, Ed Lauter, Darren McGavin, Joe Regalbuto, Mordecai Lawner, Steven Hill, Blanche Baker, Louise Robey, Victor Argo
Premiärår: 1986
Speltid: 1h 46min
Bolag: Soul Media
Biopremiär:
28 november 1986
Blu-ray-premiär: 17 mars 2020
DVD-premiär: 17 mars 2020
Länkar: Raw Deal hos IMDB


Köp filmen hos:


Bra
7

Totalbetyg

7.0
Taggar::
Tommy

Läs mer om mig på min Om-sida.

  • 1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *